Почетна..
 
...Добродојдовте!
 
..Дел од нашите клиенти:
Скопјешпед е формирано 1991 година а само со царинско посредување започнува од 1999 година. Тимот е составен од 6 царински декларанти кои се долго во професијата. Присатни сме на 7 царински испостави во Скопје и преку коресподентски шпедиции на сите царински испостави во Македонија.
Соработуваме и со шпедиции во Европа и тоа со:
Treu-Gorizia Italia
Orphee Beinoglou - Athens Greece
Medtrans LTD - Piraeus Greece
Trucking Center Nederland - Zevenhuizen Holland
 
 
 
 
 
 
 
 
..Скопјешед е членка на:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Copyright 2009 Skopjesped - design voltDIZAJN.com
 
home read more read more read more submit